Yüzbinlerce Vatandaşı Mutlu Edecek Fırsat! Garanti BBVA'dan 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Kampanyası

Yüzbinlerce Vatandaşı Mutlu Edecek Fırsat! Garanti BBVA'dan 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Kampanyası

Ev sahibi olma hayali kuranlar için uzun zamandır beklenen müjde nihayet geldi! Garanti BBVA, kredi çekerek ev sahibi olmak isteyenlere yönelik bomba bir kampanya başlattı. Dünya finans sektörünün devlerinden olan BBVA'nın bünyesine katıldıktan sonra, Garanti BBVA Bankası müşterilerine olan desteğini daha da arttırıyor. Ve şimdi, beklenen sürprizlerden biri daha ortaya çıktı! Banka, 240 aya kadar vadeli konut kredisi desteğiyle ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

20 Yıl Vadeli Konut Kredisi Kampanyası Başladı

Garanti BBVA Bankası, avantajlı konut kredisi kampanyasını duyurdu! 240 aya kadar vade seçenekleri ve bütçeye uygun ödeme koşullarıyla hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Konut kredisi hesaplama işlemleri için Mortgage hesaplama aracını kullanabilir ve ödeme planınızı kolayca görüntüleyebilirsiniz. Başvurularınızı Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden, 444 EVİM (444 38 46) hattıyla veya şubelerden yapabilirsiniz.

Garanti BBVA'dan Yüzde 3,37 Faizle Konut Kredisi

Yüzde 3,37 faiz oranıyla sunulan bu paketten yararlananlar için 3 milyon TL kredi için aylık ödeme tutarı sadece 101,135 TL olacak. Toplam geri ödeme ise tam 24 milyon 272 bin TL'ye ulaşacak. Ancak unutmayın, uzun vadeli kredilerde ödenen faiz yükü artabilir. Bu yüzden, ekonomistler en kısa vadeyi tercih etmenizi öneriyorlar.