Emekli Maaşları Zirvede! 8 Bin TL'ye Varan Ödeme Bu Bankada

Emekli Maaşları Zirvede! 8 Bin TL'ye Varan Ödeme Bu Bankada

Kuveyt Türk, Emekli Sandığı, SGK ve Bağ-Kur emeklileri ile EYT'liler dahil olmak üzere belirli şartları sağlayan tüm emeklilere 8 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Promosyon ödemesine ilişkin detaylar da açıklandı.

Kuveyt Türk'ten Emeklilere Altın Fırsatlar

Banka, resmi web sitesi üzerinden bomba gibi açıklama yaptı! Artık maaşını Kuveyt Türk'e taşıyan yeni emekliler, 8 bin TL'ye kadar promosyonun keyfini çıkaracak. Kampanya kapsamında EYT'liler dahil tüm yeni emekliler, her ay ortak ATM'lerden iki kez masrafsız para çekebilecekler.

Maaşa Göre Ödeme

Bankanın resmi web sitesinde yapılan açıklamaya göre, emekli maaşına göre ödeme yapılacak. 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaş alanlara 7.200 TL, 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 8.000 TL ödeme yapılacak.

Kuveyt Türk'te Emekli Maaşları Yükseliyor

Bankanın resmi web sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kuveyt Türk'ün sunduğu avantajlardan faydalanmak isteyen emekliler, maaşlarını e-Devlet üzerinden veya Kuveyt Türk şubeleri aracılığıyla taşıyabilecekler. 2024 yılında alınan kararla en düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye yükseltilmişti. Bu gelişmeyle birlikte maaşını Kuveyt Türk'e taşıyan emeklilere şartları sağlamaları durumunda 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.