Ev Almak İsteyen Acele Etsin! Ziraat Bankası Yepyeni Ortak Konut Kredisini İlan Etti

Ev Almak İsteyen Acele Etsin! Ziraat Bankası Yepyeni Ortak Konut Kredisini İlan Etti

Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli bir haber getiriyor! Yükselen faiz oranları ve rekabetin zorlaştırdığı konut piyasasında, Ziraat Bankası'nın yeni konut kredisi kampanyası ile işler değişiyor. Artık 1 milyon TL kredi için aylık sadece 7.670 TL taksit ödemeniz mümkün! Bu fırsat, ev sahibi olma hayalinizi gerçekleştirmenin en uygun yolu olabilir. Kredi çekmek isteyen memur ve asgari ücretli çalışanlar, yüksek ödeme rakamları yüzünden zor durumda kalmıştı. Ancak Ziraat Bankası, ev sahibi olmak isteyenlere destek oluyor! Ortak konut kredisi kampanyası ile ödeme rakamları makul seviyelere çekildi.

Ziraat Bankası Ortak Konut Kredisi

Ziraat Bankası, Ortak Konut Kredisi ile ev almak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kredi detaylarına göre, en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek düzenli geliri olan herkesin kolayca başvurabileceği bir kredi çeşidi. Kredi tutarı, konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca belirlenen değerine göre belirlenirken, azami kredi tutarları BDDK tarafından belirlenen oranlara tabi tutuluyor. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilirken, banka ayrıca ek teminat talebinde bulunabilir. Ziraat Bankası aynı zamanda, bireysel kredi kullanan müşterilere hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunuyor.

Ayda Sadece 7.670 TL'ye Konut Sahibi Olma Fırsatı

Yüksek kredi tutarları ve aylık taksitlerle başa çıkamayan birçok kişi için Ziraat Bankası'nın sunduğu Ortak Konut Kredisi, finansal rahatlık sağlıyor. Örneğin, 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi çeken bir bireyin aylık taksiti 38 bin 341 TL iken, bu krediyi 5 kişinin ortak çekmesi durumunda, 1 kişinin ödeyeceği taksit tutarı sadece 7.670 TL'ye düşüyor.