Ev Sahibi Olanlar Bankaya Koşsun! Tapusu Olanlara Tam 50 Bin TL Verilecek

Ev Sahibi Olanlar Bankaya Koşsun! Tapusu Olanlara Tam 50 Bin TL Verilecek

Ziraat Bankası, devlet bankaları arasında yer alarak yaptığı açıklama ile milyonlarca tapu sahibini sevindirdi. Nakde sıkışan ve kredi çekmekte zorlanan kişilere tapu karşılığında ipotekli ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. Merkez Bankası'nın uyguladığı parasal sıkılaşma politikası nedeniyle ihtiyaç kredisi faiz oranlarının yükselmesi ve kredi onaylarının zorlaşması karşısında, Ziraat Bankası tarafından sunulan bu özel fırsat, tapu sahipleri için büyük bir destek olacak.

Ziraat Bankası İpotekli İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası, sunduğu yeni hizmetle "Yüksek Tutarlı İhtiyaçlarınıza Uzun Vade, Düşük Tutarlı Ödeme!" fırsatını sunuyor. Tapu sahiplerine özel olarak duyurulan ipotekli ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylar açıklandı. Kimler başvurabilir, kredi özellikleri nelerdir? İşte detaylı bilgiler:
  • Konut için ekspertiz değerinin %80’i, iş yeri için %75’i, imarlı arsa için %50’sine kadar kredi kullanma imkanı.
  • 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 ay vade, 50.001 TL - 100.000 TL arası krediler için 24 ay vade, 100.001 TL ve üzeri krediler için 12 ay vade seçenekleri.
  • Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.
  • Şubelerce gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir.
  • Ziraat bankası, bireysel kredi kullanan müşterilere hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır.

Tapusu Olan Herkes İçin Fırsat

Yeni kampanya ile tüm tapu sahipleri için kapılar aralanıyor! Tapu sahibi olan herkes, sadece tapularını bankaya getirerek 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini 36 aya kadar vadeli olarak çekebilecekler.