Geri Sayım Başladı! Sevgililer Günü'ne Özel Migros İndirim Şöleni Hız Kesmeden Devam Ediyor

Geri Sayım Başladı! Sevgililer Günü'ne Özel Migros İndirim Şöleni Hız Kesmeden Devam Ediyor

Migros, 14 Şubat'a kadar geçerli olacak yeni indirim listesini duyurdu. Bu özel liste, Şubat ayının başlarına özel hazırlandı ve alışveriş tutkunlarına çeşitli cazip fırsatlar sunuyor.

Sabun, Hijyenik Mendil ve Daha Fazlasında %30-40 İndirim

Bu hafta Migros'ta kaçırılmayacak indirimler sizi bekliyor! 2-3-4-5 Şubat tarihlerine özel olarak, sabun kategorisinde %30 indirim avantajı sunuluyor. Hijyenik mendillerde ise 2-5 Şubat tarihleri arasında geçerli olan %40 indirim dikkat çekiyor. Ayrıca, 4 Şubat'a kadar geçerli Mikroskop listesinde, buzdolabı poşetleri, çöp torbaları, pişirme kağıtları, streç film ve alüminyum folyo %40 indirimle sizleri bekliyor. Kırtasiye ürünleri de 2-4 Şubat tarihleri arasında %30 indirimle Migros raflarında yerini alıyor.

Mutfak Ürünleri, Saç Bakım Ürünleri ve Daha Fazlasında %30-50 İndirim

8 Şubat'a kadar devam edecek Migros indirim kampanyalarıyla avantajlı alışverişin tadını çıkarın! Plastik mutfak ürünlerinde %40, saç boyaları ve saç şekillendiricilerde %30 indirimle ürünleri keşfedin. Sıvı bulaşık deterjanları %25 indirimle sizleri beklerken, tüm paketli sosis ve salam çeşitlerinde %50 indirim fırsatını kaçırmayın. Çeşitli çay türleri ve sağlıklı beslenme ürünlerinde de %30'a varan indirimler devam ediyor. Migros mağazalarında bu kampanya süresince sizleri bekleyen cazip fırsatları kaçırmayın!

Çamaşır Deterjanlarından Glutensiz Ürünlere %20-40 Arası İndirim

12 Şubat'a kadar sürecek kampanyalarda çamaşır deterjanlarından hava temizleyicilere, oda kokularından ketçap, mayonez, sirke çeşitlerine ve glutensiz ürünlere kadar birçok üründe muhteşem indirimler var! Çamaşır deterjanlarında %25, hava temizleyici ve oda kokularında %40 indirim sizi bekliyor. Lezzetli ketçap, mayonez ve sirke çeşitlerinde %20, sağlıklı yaşam için glutensiz ürünlerde ise %25 indirim fırsatını kaçırmayın!

Sevgililer Gününe Özel Fırsatlar

Migros, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel sürpriz indirimleriyle adeta alışveriş keyfini doruklara çıkarıyor! Kozmetik ürünlerinden elektrikli küçük ev aletlerine, kişisel bakım ürünlerinden çikolata çeşitlerine, çiçeklerden ekmek çeşitlerine ve Paşabahçe ürünlerine kadar birbirinden özel ürünlerde cazip indirimler sizleri bekliyor. Ekonomik alışverişin tadını çıkarmak isteyenler için Migros'un kapıları sonuna kadar açık.