AKILLARDA İZ BIRAKACAK  AY NİSAN    

       AKILLARDA İZ BIRAKACAK  AY NİSAN     

    Nisan ayına girerken, oldukça hareketli bir gökyüzü bekliyor bizleri

    Bu ay aslında hepimizin kafasının içinde evlerimizde kalmaya daha ne kadar devam edeceği ya da bu virüsün ne zaman biteceği sorusu var. Netlik istiyoruz, belirsizlikler hangi konuda olursa olsun bizleri yormaktadır.

   Halkın özgürlüğü şu anda kısıtlanmakta. Aslında bu kısıtlanmaları ülkeler değil virüsten dolayı bizler yaşayabilmek adına yapıyoruz. Kimse evde günlerce kalabilme ihtimalini düşünmezken şu anda sadece kendi adına değil, çevresine de zarar vermemek adına bunu yapmayı tercih ediyor. Kısacası Gökyüzünde bulunan Satürn Kova ben değil biz olabilmeyi kendi kendimizi kısıtlatarak öğretiyor.     

       Mart sonunda başlayan Jüpiter-Plüton kavuşumu Nisan ayının ortalarına kadar devam edeceğinden eğer bizler evde kalıp bireysel olarak üzerimize düşen görevleri yapabilirsek belirsizliklerimiz de daha kısa sürede olabilir. Tabii ki sihirli değnek değmiş gibi birden hayatlarımız düzelmeyecek. 15 -16-18-25-26 Nisan’da evrenin bize verdiği ödevleri yaparsak biraz daha toparlanacağız. Eğer evrenin bize verdiği bu ödevleri yapmaz isek işler kontrolünden çıkacak.     

        Aslında bu geçiş hayatımızı güzelleştirecek enerjilerin kapıda olduğunu göstermekte. Ay ortasında Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile bir tamamlanma, bitirme dönemine gireceğiz.

     Finansal kaynaklarda farklı yaptırımları da olabilir.Krediler ,borçlar yeni ödeme planları veya yapılandırmalar.

    Şu anda birçoğumuz mevcut gündemden dolayı sürekli aynı konulara takılıyoruz. Gökyüzünde Marsın Kovaya geçmesiyle zihinsel hastalıklarda artışlar olabilir. Vücut sağlımız kadar LÜTFEN akıl sağlığımıza da önem gösterelim. Bu dönemde temizliğe özen gösterirken  takıntı boyutuna getirmeyelim.

Nisan’ın ilk haftası Venüs, İkizler burcuna geçecek. Bu geçişle birlikte sosyalleşebilmek adına hayatlarımızın birçok alanını sosyal ağlarla yaşamak isteyeceğiz. Burada bulunan  haberlerde somutluk arayacağız ve bunlar olmadan inanmamayı tercih edeceğiz.

Gökyüzündeki dizimlerle istinaden ayrıca bazı bölgelerde doğal afet (deprem,sel,fırtına vb) karşılaşmamız muhtemel gibi…

100 yılda ve 250 yılda bir olan gezegen transitleri yaşanırken dünyanın, ülkemizin ve şahıs olarak bizlerin yaşananlardan dolayı ders çıkarmaması yani değişmemesi mümkün değil gibi gözükmektedir.

 Değişim değişmeyen tek gerçekliktir.     

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi