Müjde Duyuruldu! 2024 Emekli Bayram İkramiyesi Zamlanıyor

Müjde Duyuruldu! 2024 Emekli Bayram İkramiyesi Zamlanıyor

Son dakika gelişmeleriyle heyecan dorukta! 2024 emekli bayram ikramiyesi için beklenen zam haberleri sonunda geldi. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, milyonlarca emekli vatandaşın yüzünü güldürecek bir müjde var! Önceki yıllarda 2 bin lira olan bayram ikramiyesine bu sene ciddi bir zam yapıldı. Geçtiğimiz Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilere toplamda 4 bin TL ikramiye verilmişti. Ancak bu sene, emekli vatandaşlarımız için daha da güzel bir sürpriz var! İkramiye miktarında yapılan zamla birlikte, bayram sevinci daha da artacak. 2018 yılından itibaren, emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi ödenmeye başladı. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramlarında, emeklilere toplamda 4 bin TL ikramiye veriliyor. Bu ikramiye, her bayram döneminde 2 bin lira olarak hesaplarına yatırılıyor.

Emeklilere Bayram İkramiyesi Ne Kadar 2024?

2024 Emekli Bayram İkramiyesi miktarı, TBMM'nin yapacağı düzenleme sonrasında belirlenecek. Hükümet, teknik ve bütçe çalışmalarını tamamladıktan sonra yasa teklifi TBMM'ye sunulacak ve emekliler, 2024 Bayramı'nda ikramiyelerini zamlı olarak alacaklar.

Bakan Işıkhan Zam Müjdesi Verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, NTV yayınında emekli bayram ikramiyelerine zam yapılacağı müjdesini verdi. Deprem bölgesindeki ödenekler ve sağlık hizmetlerinin aksamadan sunulduğunu belirten Işıkhan, emeklilerin taleplerini dikkate alacaklarını ve bayram ikramiyesinin artırılması için adımlar atmaya hazır olduklarını ifade etti. Bakan Işıkhan, emeklilere yönelik bu olumlu gelişmeyi duyurduğunda, umut ve memnuniyetle karşılandı.