PTT Emekli İçin Duyuru Yaptı! 65 Yaş Üzeri Emekliye 80.000 TL Ödeme Yapılacak!

PTT Emekli İçin Duyuru Yaptı! 65 Yaş Üzeri Emekliye 80.000 TL Ödeme Yapılacak!

PTT üzerinden yeni emekli kredisi kampanyası başladı. PTT üzerinden alacağınız emekli kredisi kampanyası ile 80 bin TL'Ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi verilecektir. PTT ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere Aktifbank ile birlikte ödenecek bu tutarlar, Aktifbank banka politikalarında olumlu sonuç alan emeklilere verilmektedir. Emekli kredisi için ayrıca bankadan maaş almanız şart oluyor. Bankadan maaş almıyorsanız, İlk maaşınızı taşıyın ve ilk maaşınızı PTT üzerinden aldıktan sonra başvurunuzu yapınız.

PTT EMEKLİ KREDİSİ

Ptt emekli kredisi kampanyası, 80.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapacaktır. PTT üzerinden emekli kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız, 24 ay vadeye kadar kredi verecektir. 80.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak için başvuru yapacak olan kişiler ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapacaklardır. En yakın PTT şubesine giderek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca bu bankada hesabı olanlar PTT üzerinden SMS atarak da ne kadar kredi onayı aldığını görebilir.

PTT SMS KREDİ

PTT sms kredi kampanyası için ücretli bir mesaj atılması gerekiyor. Eğer PTT şubelerine gidecek zamanınız yoksa, Cep telefonunuzdan PTT yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Bu şekilde PTT üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış olacaksınız ve banka sizlere hızlı bir şekilde ne kadar onay aldığınızı gösteren bir mesaj verecektir. 80.000 TL'ye kadar kredi onayı alan herkes başvuru yaptıktan hemen sonra kredilerini PTT şubelerinden onaylanan tutar kadar kullanabilir. 50 bin TL'ye kadar olan krediler için 36, 50 bin TL üzeri krediler için 24 ay vade yapılmaktadır.