Sınırları Zorlayan Kredi Geldi! 3 Milyon TL'ye Varan, Uzun Vadeli ve Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyası

Sınırları Zorlayan Kredi Geldi! 3 Milyon TL'ye Varan, Uzun Vadeli ve Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası, müşteri memnuniyetini artırmak için çarpıcı bir kampanya başlattı. En uzun vade süreleri ve düşük faiz oranları ile dikkat çeken bu kampanya, müşterilere avantajlı ve uzun vadeli finansman imkanı sunuyor. Detaylar haberimizde! Garanti Bankası, müşteri memnuniyetini artırmak ve konut sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere destek olmak amacıyla öne çıkan bir konut kredisi kampanyası sunuyor. Bankanın avantajlı kampanyası, en uzun vade süresi ve düşük faiz imkanı ile dikkat çekiyor.

En Uzun Vadeli ve Düşük Faizli Kredi

Garanti BBVA'nın konut kredisi kampanyası, 3 milyon TL’ye kadar ödeme imkanı ve 240 ay vade seçeneği sunuyor. Bu avantajlar, düşük faiz oranlarıyla birleşerek müşterilere konut sahibi olma yolunda önemli bir destek sunuyor. Ev sahibi olma hayali kuranlara müjdeli haber!

240 Ay Vadeli, 3 Milyon TL'ye Kadar Düşük Faizli Konut Kredisi

Garanti Bankası, müşterilerine özel konut kredisi kampanyalarıyla dikkat çekiyor! 240 ay vadeli, 3 milyon TL'ye kadar ödeme imkanı ve cazip düşük faiz oranlarıyla ev sahibi olma hayallerinizi süslüyor. Ayrıca, 500.000 TL konut kredisi kampanyası özel fırsatlarla geliyor! 120 ay vade seçeneğinde %2,86, 240 ay vade seçeneğinde ise %3,33 faiz oranları ile müşterilere avantajlı ödeme seçenekleri sunuyor.