Ucuz Otomobil Tutkunlarına Müjde! Yeni Kia Picanto'nun Fiyat Listesi Ortaya Çıktı

Ucuz Otomobil Tutkunlarına Müjde! Yeni Kia Picanto'nun Fiyat Listesi Ortaya Çıktı

Şubat 2024'te sıfır kilometre otomobil satın alma planları yapanlar için fiyat listeleri belirlendi. Otomobil firmaları, 2024 araçlarını satışa sunarken maliyet artışlarını da fiyat listelerine yansıttı. Bu yeni fiyatlarla birlikte, otomobil alıcıları planlarını gözden geçirmeye başladı. Kia'nın bütçe dostu modeli Picanto için de yeni fiyatlar açıklandı. İşte detaylar...

Ucuz Otomobillere Yoğun İlgi

Otomobil fiyatlarındaki artış, tüketicilerin alım gücünü etkileyerek alışveriş tercihlerini değiştiriyor. Sıfır kilometre araç almayı düşünenler, daha uygun fiyatlı otomobillere yöneliyorlar. Bu durum, otomobil üreticilerinin alt segment modellerinde talep patlamasına neden oluyor. Fiyatı en çok merak edilen bu araçlar, satış rakamlarıyla da dikkat çekiyor.

Otomobil Pazarının Parlayan Yıldızı

Türkiye'deki otomobil piyasasında bazı markaların belirgin bir şekilde öne çıktığı bir dönemde, Kia markası göz kamaştırıyor. Kia'nın ürettiği araçlar, geniş bir hayran kitlesi tarafından beğeniliyor ve satış rakamlarında sürekli bir artış yaşanıyor. Özellikle elektrikli modeller, Kia'nın başarısında önemli bir rol oynuyor ve piyasada büyük ilgi görüyor.

Kia Picanto Fiyatları Açıklandı

Kia'nın en uygun fiyatlı otomobili olarak tanıtılan Picanto'nun 2024 versiyonunun satış fiyatları belirlendi. Yeni Kia Picanto'nun fiyatları 838.000 TL'den başlıyor. Bu fiyat, potansiyel alıcılar için cazip olabilir ancak rekabetin yoğun olduğu bir pazarda, karar vermek zor olabilir. Yeni Kia Picanto'nun fiyatları şu şekilde:
  • Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Feel: 838.000 TL
  • Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Cool: 883.000 TL
  • Picanto 1.2L 84 PS AMT Benzin Feel: 883.000 TL
Bu yeni fiyatlar Kia Picanto'nun çeşitli versiyonları için belirlenmiştir.