BEKLENMEYENE HAZIRLIKLI OLUN

BEKLENMEYENE HAZIRLIKLI OLUN

Gökyüzünde Güneş, Uranüs, Venüs, Merkür hepsi Boğa burcunda inci gibi dizilmiş durumdalar. Birkaç gezegen yan yana aynı burçta olunca, o burca ait olan özellikleri hepimiz farklı konularda hissederiz.

Bazılarımız para-para derken bazılarımız sevgi, aşk, bazılarımız ise zevklerimize yönelmek isteyebiliriz. Hafta sonu yaşayacağımız Venüs, Uranüs ve Satürn etkileri birçoğumuzu yaklaşan Akrep dolunayına hazırlıyor.

 Cumartesi günü keskinleşecek Merkür, Venüs, Satürn ve Uranüs etkilerini yavaş yavaş hissettirmeye başlıyor. Aşk, hız, para, heyecan, anilik, zorlanma, baskı hepsini aynı anda yaşayabiliriz.

 Bu dönemde başlayan ilişkiler de zorluklar ile karşılaşılacağı gibi, toplum kurallarına aykırı olması da söz konusu olabilir. Ayrıca üzerinizde baskı hissettiğiniz ilişkilerden de özgürleşme düşüncelerine gidebilirsiniz. Beklenmeyen aşklar yaşayabiliriz, devam eden ilişkilerimizde de heyecan veren sürprizle ile de karşılaşabiliriz.

Finansal anlamda da farklı çözüm yolları bularak, alternatif gelir kaynakları yaratma etkilerini de gösterebilir.

Sağlamlığından ya da güvenirliğinden emin olduğumuz kişi veya konuların hızlıca değişim gösterdiğini görebileceğimiz bir hafta sonuna ilerliyoruz. 

Özellikle Boğa, Aslan, Kova ve Akrep burçlarında gezegen yerleşimi olanlar daha fazla etki hissedebilirler. Bu burçlar sabit olduğu için değişimi çok sevmezler. Finansal ve ikili ilişkiler ile ilgili krizlerle karşılaşabilirsiniz. Yolunda gitmeyen, özgürleşmeye cesaret edilemeyen olaylarla yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.

Yaşanılacak her türlü kriz aslında değişimin o nokta da yapılmasını vurgulamaktadır. Şu an fark edemiyor dahi olsanız, içinde fırsatlar barındırıyor olabilir. Bu etki altındaki konu her ne ise dürtüsel davranmadan, gerçekçi yaklaşımlar gösterebilmekte fayda var.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi