DÜZEN İSTEYEN DOLUNAY

DÜZEN İSTEYEN DOLUNAY

27 Şubat’ta Başak Dolunayı yaşayacağız, bu dolunay ile birlikte yaşamımız artık hız kazanmaya başlayacaktır. Dışarıya açılmak, yeni şeyler öğrenmek için artık harekete geçmek için istek duymaya başlayacağız.

Dolunay evreleri her zaman mevcut gidişatı anlama toparlama ve karar alma zamanlarıdır. Hayatımızla ilgili keskin kararları genellikle bu zaman dilimlerinde veririz. Bu dolunaydan önce retronun bitmesi de çok manidar oldu. Çünkü retrolar çünkü bir nevi içe çekilerek, geçmişe dönüp muhakeme yaptırarak düşünmemizi sağlarlar.

Bu dolunayda yaşamımızın her noktasına dair düzeni konuşacağız. Bugüne kadar uğruna savaş verdiğimiz konuları titizlikle ele almak isteyeceğiz. Bu dolunay diğer dolunaylardan farklı olarak bakış açınızı değiştirmek için şans ve fırsatlar sunuyor. İlk önce kendimizi anlayarak ne istediğimizi, karşımızdaki kişileri değiştirmeye çalışmadan önce kendimizde de değişikliğe gitmemizi vurgulayacak enerjilere sahip. Yaşadıklarınızı düşünmenizi ve kendi hayatınız için arınıp temizlenmeniz gerektiğini, ruhsal ve duygusal huzursuzluklarınızdan toparlanacağını hissettirecektir. Gökyüzü bizlere “Odaklan, arın, toplan ve temizlen, zamanı geldi” diyor.

Yaşanacak dolunay ile bazı kafa karışıklığı yaşayabiliriz ancak gerçekçilik ve mantık ağırlıklı olarak ön plana çıkacaktır. Akıl ve mantığınızı en iyi şekilde kullanarak sizin için neyin iyi neyin kötü olduğunu siz bilirsiniz. Yaşamımızın her alanında düzen isteyeceğiz. Neden düzen kuramadığımızı ya da kurulu düzen sandığımız şeyin neden yürümediğine dair düşüncelerine dalabilirsiniz.

Hayatınızda fazla olan eşya, kişi, her ne ise temizlenme zamanı. Bitiremediğiniz bir işi bitirmek ya da kangren haline gelen her türlü ilişkiyi kesip atmayı isteyebilirsiniz. Yapmanız gereken ise çözülemeyen sorun yoktur deyip mantıklı bir şekilde yol olmaya çalışmaktır.

Bu dolunayda amacınız “kendi hayatınız” olsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi