30 ARALIK YENGEÇ DOLUNAYI

30 ARALIK YENGEÇ DOLUNAYI

Yılın son gününde saat 06.28’de gerçekleşecek Yengeç dolunayı 2020 yılının başından beri kafanızı kurcalayan konularda tamamlanmayı getirme etkisi bulunmaktadır.

18 aydır Yengeç-Oğlak aksındaki yaşanan tutulmalar, bu dolunay ile kapanıyor diyebiliriz. 2018 yılından itibaren hayatınızın farklı konularında oldukça zor dönemler geçirmiş olabilirsiniz. Hayatınızın bir alanında bitiş ya da başlangıçlar için size aydınlanma getirerek. Duygusal alanınızda bir hesap kapanışı gündeme gelebilir. Ağırlıklı gündem konularınızın ev, aile, kariyer ve yuva ile ilgili olması muhtemeldir.

Maddi-manevi güven alanlarında yaşanacak sürprizler, size bu Yengeç burcunda yaşanacak dolunay ile beraber gerekli fırsatı yaratıp işinizi kolaylaştırabilir.

   Özellikle 2 Temmuz 2019'dan itibaren hayatınızda yapmak istediklerinizle ilgili birçok şeyi artık tamamlamanız gerektiğini gösterebilir. Yaşadıklarınız ile ilgili susmanızın sadece zaman kaybı olacağını fark edebilirsiniz.

Geçmişi geçmişte bırakmanın ne kadar doğru olduğunu fark ettiğimiz bir dolunay bizleri bekliyor. Sıkı çalışanlar ve emek verenler sonuçlarını bu dolunayla birlikte alabilirler.

Özetle bu dolunay, daha fazla duygusal olmanızı, iç dünyamıza dönmenizi ve orada içsel bir hesaplaşma yapmanızı tetikleyebilir. İki senelik bir sürecin değerlendirmesini sağlayacak güçlü etkilere sahip. Statü veya formalitelere takılıp hislerimizi dile getirmemek ya da susmak kendimizi daha olumsuz hissettirebilir. Bize baskı yapan duygu ve düşünceler karşısında sesimizi çıkarmak çözüm yaratabilir.

Duygusal yüklerden arınmak için de iyi bir fırsat olabilir. Eğer duygularınız dile gelemiyorsa ağlamanız, içinizi boşaltmanız, dua etmeniz bu dönemde detoks etkisi yaratabilir.

 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi