DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM ZAMANI

Bu yıl gökyüzünde bir çok gezegenin Oğlak burcunda sıralanması nedeniyle hayatlarımızda geri dönülmez değişikliklerin olabileceğini yazılardan fark etmişsinizdir.Bu değişimlerin aslında hayatlarımızın ilerleyen yıllarda daha iyi olması için gerektiğini belki de hiç düşünmediniz..Her değişim zorlayıcıdır,ancak olayları gördüğümüz halde bazen direnmek isteriz.

Bu değişimleri bazılarınız gerçekleştirdi,bazılarınız ise henüz gerçekleştiremedi

Bazı kişiler değişime ciddi anlamda direnç gösterir,bilinmezlik korkutur ve düzeninin bozulmasını istemez.Mevcut içinde bulunduğu durum ise,hayat olarak kişiyi aşağı çeker ve zarına işler.Bu yıl gökyüzü bizlere deyim yerindeyse avazı çıktığı kadar bağırdı,bırak seni aşağı çeken bu konuları,mevcut düzenini diye…26-30 Ağustos tarihinde Venüs’ün Pluto ve Jupiter ile yapacağı sonra yine Venüs’ün Satürn ,şe yapacağı açılarla, zor ve çatışmalı drumlar tekrar gündeminize gelebilir.Gönüllü yola çıkanlar desteklenecektir.Şuan sıkıntılı süreçlerden geçiyor olsanız bile ilerleyen günlerde kazandığınızı fark edeceksiniz.Değişime direnenler ise mevcut sıkıntılarından ilerleyen günlerde daha fazla sorunla karşılamaları muhtemeldir.

Mars normal bir burçta kaldığından daha fazla süre (6 ay) Koç burcunda kalacak.Mars savaş gezegeni olup,bizim hareketimizi gösterirken koç burcunda olunca tuttuğunuzu koparmak ve güdüsel davranışlar sergileyebiliriz. Satürn tekrar Oğlak burcuna döndü.Bunlar tesadüf değil,bundan önce o gücü kendimizde bulamamış olabiliriz,yada kendi hayatımızı feda da etmiş olabiliriz.Savaş gezegeni Koçta olunca buna direnmek imkansız hale gelebilir.

Bu süreçlerde olan her ne ise sizin hayrınıza olduğunu ve size yeni olasılıkları sunacağını unutmayalım.Alın bütün cesaretinizi ve toplayın gücünüzü yeter ki değiştirmeniz gereken konu her ne ise siz karar verin. Bu konuları hayatlarına doğru uygulayanlar 2020 de zaferle çıkacaklar.Yolunuz açık olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi