İÇİMİZİ ISITACAK YENİAY

İÇİMİZİ ISITACAK YENİAY

   

19 Ağustos Yeni Ay Aslan burcunda gerçekleşecek. Gökyüzünde yeniay döneminde ateş hâkimiyeti bulunuyor. Ateşe büründüğünde bu sıcaklığı hissederek deyim yerindeyse hepimiz alev alev yanabiliriz. Şahane bir yeniay bizleri bekliyor.

Bu yeniay Merkünyen yapıda olduğundan düşünsel enerjisi çok yüksek. Aylardır süren kafamızı karıştıran, netleşemediğimiz olayları resmen geride bırakmak isteyeceğiz. Geçmiş geçmişte bırakırken, yeni hayatlara yelken açabiliriz. Bu yeniay içimizdeki çocuğu uyandıracak nitelikte, bizi yeni keşfe davet ediyor. Kendinizi çok daha cesaretle ortaya koyabileceğiniz bir süreçtesiniz. Sizin için önemli olan bir konuya yönelik girişimleriniz söz konusu olabilir.

 Beklenmedik krizlerde yaşayabiliriz. “Yok artık bu kadar olmaz” diyebilirsiniz. Bu krizlerle birlikte yeni başlangıçlar yapmaya kendimizi daha fazla hazır hissederek harekete geçeceğiz. Hayatlarımızla ilgili artık konuşmaktan çok artık sonuçlar isteyeceğiz. “Ben”in farkında olmanın, kendi öneminizi fark etmenin ilişkinizi, iletişiminizi iyileştireceği bir yeniay süreci olacak.

Yeniayın sabırsızlığı, Mars’ın Koç burcunda olması ayrıca Venüs-Uranüs arasında bulunan açının etkilerini de hissedeceğiniz bir dönem. Özelikle ikili ilişkilerde sıkışmış, öfke hissettiren durumlar da kendimizi düşünmemiz gerektiğini anımsatan olaylar yaşayabiliriz. Cesaretinizi sahiplenip atacağınız adımlar içinizdeki ateşi, ben hissini, ben demeyi hatırlatabilir ve hissettiğimiz duygularınızı aniden söyleyebilirsiniz. Sizin dışınızdaki faktörlerin de etkisiyle bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu durum aileyle ilgili krize neden olmuş konularda size bir aydınlanma getirebileceği gibi, geçmişte kırılganlık yaratmış durumların tamiri için avantaja da dönüşebilir ve hedeflerinizi, statünüzü, işinizi etkileyebilir. Ve başlanmış bitmemiş, eksik, yeniden yapılanması, düzene sokulması gereken işlerinize de artık tamamlayın lütfen.

Hayatınızla ilgili önemli başlangıçlar atabileceğiniz bir yeniay...Bu başlangıç enerjisini arkanıza alıp yeni adımlar atmanız dileğiyle...

Bu yeniayın etkilerini Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçları (Ay ve yükselen burcunda yerleşimi) en fazla şekilde hissedecekler. Özellikle Aslan burçları tam da doğum günü zamanlarında yeni başlangıçlar için ilk adımlarını atmaya hazırlanabilirler.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi