VENÜS KALPLERİ ISITMAYA GELİYOR

VENÜS KALPLERİ ISITMAYA GELİYOR

Venüs, 7 Ağustos 2020'de Yengeç burcuna geçiş yaptı ve 6 Eylül 2020’ye kadar kalacak. Uzun süre sonra ilişkilerde daha kalıcı olayları deneyimleyeceğiz. Aylardır belirsiz olan ilişkilerde netleşmeler söz konusu olabilir. 28 Ağustos 2020'de Venüs-Neptün üçgeni de bu durumu destekleyecektir.  

  Venüs de retrosu sebebiyle çok uzun süredir İkizler burcundaydı. Bu da kalıcılığa pek açık olmayan ilişkilerde kafa karışıklığına neden oluyordu. Eski sevgililer, bitmek bilmeyen çözümsüz karışık sinyaller derken burada da bir değişim söz konusu…

 Venüs kalpleri ısıtmaya geliyor, kalbimizin olduğunu ve bu duygularımızı paylaşmak, sahiplenilmek, kedi gibi sevilmek isteyeceğiz. Sözde kalmayan gözle görülür eylemler isteyeceğiz.

       Kalbi boş olanlar; yeni, düzgün ve temelli başlayan yoğun ilişkilere başlayabilirler. Mevcutta ilişkisi olmayanlar, geçmiş dönemde yaşadıkları ilişkilerini özlemle hatırlayabilirler. Bu ilişkilerle ilgili haber alabilirler ya da eski partnerleriyle iletişime geçebilirler. Eski ilişkilerinden ümidi kalmamış fakat unutamayan kişiler, korunmak ve kollanmak adına artık yeter deyip kalbinizi doldurabilmek adına yara bandı ilişkilere başlayabilirsiniz. Eski sevgililere bitmek bilmeyen “oldu/olmadı”, “aradı/aramadı” gibi sürekli şüphe ve belirsizlik içeren ilişkilere saplanmak yerine, yeni ve sağlıklı ilişkilere başlamak adına kararlar alabilirsiniz.

     Mevcut ilişkisi olanlar, romantik günler yaşayabilir belki de evlenme teklifi bile alabilirsiniz. Evli olanlar, monotonlaşan evliliğinizi renklendirmek adına adımlar atabilirsiniz, evliliğinizi çocukla taçlandırmak isteyebilirsiniz. Evliliğinde güven ve sahiplenme duygularında eksiklik hissedenler, hele ki geçmiş dönemde bu konularla ilgili yaşadıklarımız varsa bunlar tekrar gündeme gelebilir. İlişkiyle ilgili duygularımız ön planda olacağından duygusal konuşmalar yapabiliriz. Konuşmaları yaparken ağzımızdan çıkanları kulağımız duymayacak nitelikte olabilir. Farkında olmadan bu konulara son noktayı koyabiliriz.

      Bu Venüs Yengeç seyri sadece ilişkiler konusunda değil, para konularında da hepimizde farklı gündemler getirecektir. Gayrimenkul almak, satmak, değiştirmek, borçlanmak ya da borçları bitirmek vs.

      7 Ağustos-6 Eylül tarihlerinde Venüs hayatımızın bir noktasına dokunmadan seyrini tamamlayacak gibi durmuyor. Ayrıca 22 Ağustos Cumartesi Venüs&Sirius Kavuşumu olacaktır. Bu güzel bir kavuşumdur. Aşk ile ilgili adımlarınızı, dileklerinizi bu gün yapabilirsiniz.

    Gönlünüzdekinin olması dileğiyle...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi