Kiralık kartel dehşeti! Benzin döküp diri diri yaktılar

Kiralık kartel dehşeti! Benzin döküp diri diri yaktılar

Milliyet'in haberine göre, Sık sık yaşanan şiddet ve vahşet haberleriyle gündeme gelen Meksika'da geçen hafta tecavüzcü olduğu belirtilen bir kişi öldürüldükten sonra ayaklarından ters olarak asıldı. Olayın sıcaklığı etkisini yitirmemişken bölgede yine kan donduran bir gelişme yaşandı.

KİRALIK KATİL DEHŞETİ

Meksika'nın kuzeydoğu sınırındaki Tamaulipas eyaletinde Körfez Karteli tarafından işlenen olayda bir kiralık katil kurbanlarından birini feci şekilde öldürdü.

Kurbanın, kısa süre önce kartel haydutları tarafından kaçırılıp bir kamyona bindirilirken görüntülenen adamla aynı kişi olduğuna inanılıyor.

GÖRÜNTÜLER KORKUNÇ

Kameraya yansıyan görüntülerde ise çırılçıplak ve prangalar içinde yerde diz çökmüş biri görülüyor. Kurbanın boynunda ise kartel tarafından kontrol edilmesini sağlayan bir tasma bulunuyor.

Videonun ilerleyen kısımlarında ise kiralık katil olduğunu öne sürülen şahıs söz konusu kurbanı benzin döküp canlı canlı yakıyor. Adam acı içinde çığlık atarken bölgedeki diğer kişilerin alay ettiği duyuluyor.

Katillerin arasında geçen söz konusu diyalog ise şu şekilde:

Kiralık katil 1:'Bir anda sana doğru koşup sarılırsa sende gidersin dikkat et'Kiralık katil 2: 'Bırak biraz daha acı çekip kül olsun'