İLİŞKİLERDE DEPREM ETKİSİ VENÜS

İLİŞKİLERDE DEPREM ETKİSİ VENÜS

Karantina günlerinden önce hepimiz dünya koşuşturmasının içinde rutin hayatımızı devam ettiriyorduk. Bir bütün günün nasıl geçtiğini bile anlayamadığınız, eve gidip yorgunluktan tek kelime bile konuşmadan geceyi bitirdiğiniz günleriniz olmuştur. Evlerimizde baş başa bu kadar uzun zaman geçirmiyorduk, gezmeye gidiyor veya misafirler ağırlıyorduk. Ya da evlerimize sadece yatmaya gidiyorduk, dışarıda vakit geçirilecek mekân ve aktivite boldu.

VENÜS burç değiştiriyor. Venüs her birimizin haritasında bulunduğu burca göre bizlerin aşka bakışını ve para kazanma şeklini gösterir.

Venüs’ün 3 Nisan itibarıyla İKİZLER burcuna girmesiyle aslında hepimiz birbirimizle kendimizi ifade etmek adına farkında olmadan daha fazla sosyalleşmek isteyip, gezip eğlenecektik. Ancak malum şu anda sağlığımız için evlerimizde oturuyoruz. Kendi evimizde kimler varsa onlarla iletişime geçerek keyifli  vakit geçiriyoruz tanımadığımız yönlerini keşfediyoruz ya da geçiremediğimizi anlıyoruz.

14 Mayıs tarihinde Venüs geri hareketine başlıyor olacak. 25 Haziran tarihine kadar da Venüs, İkizler burcunda geri hareket edecek. Bu tarihler bizler için önemli. Önemli çünkü aynı zamanda 5 Haziran’da Ay tutulması ve 21 Haziran’da Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulmalar sonrasında yine ortalık biraz karışacak ancak bu karışıklık bu sefer sağlıkla ilgili değil. İlişkilerimizi, sevdiğimiz, yapmaktan hoşlandığımız ve değer verdiğimiz şeyleri de etkileyecektir.

Bir ilişkide her ne kadar güven ve istikrar önemli olsa da evlerde baş başa daha fazla vakit geçirdiğimiz bugünlerde karşılıklı olarak bilgi paylaşımı yapamadığınız, yani sizi zihinsel anlamda beslenemediğinizi fark ettirip düşünmeye sevk ettiren her türlü ilişki sıkabilir.

Kendi duygu durumumuzu gözden geçiriyor olacağız. Bu süreç boyunca tüm ikili ilişkilerimizde kendimizi ifade etmek her zamankinden daha önem kazanacak. Birçoğumuzun ilişkisinde deprem etkisi yaratacak nitelikte olması muhtemeldir. Bir ilişkiden diğerine çok daha hızlı geçebiliriz. Çevremizde asla olmaz dediğimiz ilişkilere şahitlik edeceğimiz gibi bitmesi mümkün olamaz dediğimiz ilişkilerin de bittiğini duyabiliriz.

Hayatlarımızın dinamiklerinde değişiklikler olabilir. Sevgimizi konuşarak veya yazarak anlatmak isteyeceğiz. Aşkta akıl ve mantığımız ön plana çıkacak. Mevcut bir ilişkimiz yoksa zeki ve entelektüel kişilere çekileceğiz. Zihinsel uyuma ve iletişime oldukça özen göstereceğiz. Ayrıca ilgimizi çeken konular üzerinde saatlerce sohbet edebiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi