Navigasyonu izledi, yıkık köprüden uçtu

Navigasyonu izledi, yıkık köprüden uçtu

Duvar'ın haberine göre Paxson'ın kayınvalidesi Linda McPhoee Koeing, Facebook'taki yaptığı paylaşımda, damadının arabayla eve döndüğünü, karanlık ve yağmurlu havada yönünü bulmak için GPS kullanırken ''nehre kapılmış'' bir köprüden aşağı düştüğünü söyledi. Ailesi, Paxson'ın ihmal sebebiyle öldüğünü ve kazanın önlenebilir olduğunu düşünüyor.

Koeing, "Yol, 47 yaşında iki kız babası bir adamın ölümünü önleyecek herhangi bir bariyer veya uyarı işaretinden yoksundu. Ailesi ve arkadaşları onu çok özleyecek. Tamamen önlenebilir bir kazaydı" dedi.

Paxson'ın eşi Alicia Paxson ise önceki günlerde WSCOTV'ye şunları söylemişti:

"Öyle görünüyor ki küçücük bir tedbir hayatını kurtarabilirdi. Kimse sorumluluk almak istemedi. 9 yıldan uzun süredir bu nasıl böyle olabildi, anlamıyorum."

Polis: 11 saat sonra bulundu

Polisler WSCOTV'ye yaptığı açıklamada, Paxson'un saat 23.00'te köprüden uçtuğunu ama aracının sabah saat 9.45 sularında bulunduğunu söyledi.

Yetkili Brian Black, "Birileri bu bölgeye bir tür bariyer veya barikat kurmalıydı. Burası özel mülk. Eyalet korumasında değil" ifadelerini kullandı.

Köprüden kimin sorumlu olduğu belirsizliğini korurken, Paxson'ın ailesi cenazeyi ve diğer masrafları karşılamak için bir GoFundMe (kitlesel fonlama platformu) aracılığıyla yardım topluyor.