Öksürünce içinden öyle bir şey çıktı ki!

Öksürünce içinden öyle bir şey çıktı ki!

İngiliz tasarımcı Phil Lyndon'un öksürüğüyle dışarı fırlayan şey onu şok etti. Yaklaşık 5 milimetre ölçülerinde kahverengi bir balgam çıkartan Lyndon, bu balgamın hareket ettiğini görünce neye uğradığını şaşırdı. Hareket eden balgama yakından bakmaya karar verdi ve balgamın aslında hala canlı bir böcek olduğunu gördü.

Lyndon " Ağzımdan fırlayan balgamdan sonra rahatladığımı hissettim. Ancak balgam garip görünüyordu. Kahverengiydi ve kıpırdıyordu. Hemen fotoğrafını çektim ve bunun bir böcek olduğunu gördüm. " dedi.

O an bütün ciğerlerinin bu böceklerle kaplı olabileceğinden korkan Lyndon hemen hastaneye gitti. YApılan tahlşllerden sonra her leyin normal olduğu anlaşıldı.

Fakat bu böceğin neolduğunu merak eden neyin nesiydi Lyndon Britanya Böcek Arşivi'ne elindeki fotoğrafı göndererek aklındaki son soruya da yanıt buldu. Fotoğrafa bakan uzmanlar böceğin kanatları ve bacaklarını yitirmiş bir "Mayıs Sineği" olduğunu belirttiler.

Uzmanlara göre bu böceğin Lyndon'un ağzına uyurken ya da yüzerken girmiş olma olasılığı yüksek. Bu tip yutma vakaları aslında herkesin yaşadığı bir olay ve genelde böceğin midede sindirilmesiyle sonuçlanıyor. Ancak Lyndon'un farklılığı böceğin midesine değil ciğerlerine gitmiş olmasında.