ASLANLAR GİBİ YAŞAMAK

                          ASLANLAR GİBİ YAŞAMAK

Güneş Aslan burcuna girdi ve Ağustos’un 22’sine kadar bu burçta seyrine devam edecek. Güneş Aslan burcunda en güçlü olduğu konumdadır. Bu burca geçmesiyle kendi içimizdeki gücü daha fazla hissetmeye başlayabiliriz.

Güneş Aslan burcunda olunca hayattan keyif almak isteyeceğiz. İşiniz size keyif veriyor mu? Partneriniz keyif veriyor mu? Arkadaşlarınızla ilgili düşüncelere sahip olabiliriniz. Önümüzdeki bir ay boyunca eğlenmek, gezmek vs. isteklerinizde artışlar meydana geleceğinden hareket etme dürtünüz artacaktır.

Aslan aynı zamanda aşkı, tutkuyu, sadakati ve romantizmi de temsil ettiğinden peri masallarındaki gibi, prensin prensesi bulduğu ve sonsuza kadar mutlu yaşadıkları hikâyenin özlemini içinizde hissedebilirsiniz.

Haziran ve Temmuz ayının başında olan tutulmalar Mars Koç ve Yeniay derken, kıramadığınız zincirleri kırmak için içinizde bir itici güç hissedebilirsiniz. Hangi konu sizin esaret içinde hissetmenize neden oluyorsa özgürleşmek isteyebilirsiniz. Çevremizde bu konularla ilgili girişim yapanları gördükçe imrenerek daha da cesaretli adımlar atmayı düşünebilirsiniz.

İşimiz ile ilgili kafamızdaki birçok sorunun cevabını bulup ona göre kendimize yeni yönler belirlemek isteyebilirsiniz.

Aslan burcunun kendine olan özgüveni ve açık konuşmaları ile karşılaşmışsınızdır. Güneş Aslan burcunda iken yeniay  da Aslan burcunda gerçekleşecek. Yılın başından beri netleştirmekte zorlandığımız duygularımızla ilgili artık netlik isteyeceğiz. Netleşmek adına konuların muhatapları ile görüşmek isteyebiliriz. İçinizde artık dayanmakta zorlandığınız tüm çıkmazlıkları aşmak adına, görüşmelerde zaman zaman açık sözlülüğün dozunu kaçırarak patavatsızca konuşmalar bile yapabilirsiniz.

  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi