BAŞAK YENİ AYI İLE TEMİZLENME VAKTİ

                  

BAŞAK YENİ AYI DOLUNAYI İLE TEMİZLENME VAKTİ

17 Eylül tarihinde Başak yeni ayı gerçekleşecek. Bu yeni ay yeni başlangıçların zamanı olabilir. Genel olarak iyi yaşamakla ilgili kararları alabileceğimiz ve bizlere fayda sağlayacak nitelikte bir Yeni Ay dönemindeyiz.

Hayatımızda düzeni ve planlarımızı ön plana çıkarmak isteyecek etkilere sahip. Çevremizde olan düzensizliklere tahammülümüzün kalmadığını hissedebiliriz. Yaşamlarımızdaki düzeni oturtmaya çalışırken hem de içinde bulunacağınız keşmekeş durumları da kontrol etmenize yardımcı olacak nitelikte.Uzun süredir tolere ettiğimiz her ne varsa o konuları detaylıca düşünmemizi sağlayabilir. Bu dönemde bizleri en çok motive eden güvenlik ihtiyacımız olacaktır. Güvenlik ihtiyacımızdan dolayı kendimizi daha somut düşüncelere sevk edebiliriz.Olaylara duygusal ya da ezbere tepki vermek yerine değişen durumlarda daha mantıksal düşünerek buna yönelik davranışlar sergileyebiliriz.

Yeniay gerçekleşirken aynı zamanda retro durumundaki Satürn’le etkileşim yapacak. Bize üstünlük kurmak isteyen kişilerle hem iş hem de özelde karşılaşabiliriz.Kontrolü ve planı seven Başak burcunda Yeniay gerçekleştiğinden gökyüzünün diğer etkileri ile birlikte bastırılmış duygularımız ön plana çıkabilir.

Gökyüzünde marsta Koç burcunda retro olması sebebiyle geçmişten olan konular gündeme gelebilir. Geçmiş zamanda yaşadıklarımızda kararsız kalmış olduğumuz durumlar bizlerde gerginlik yaratabilir. Bu konular uzun zamandır bastırmış olduğunuz konular ise kontrolsüz tepkilerle ani çıkışlar ve patlamalar yapabilirsiniz.Geçmiş konularda artık toparlanmak ve kalıcı olarak sonuca bağlamak için harekete geçerek planlamalar da yapabilirsiniz. Özelikle ikili ilişkiler de dikkat edilmesi gerekebilir. Baskın karakterler ön plana çıkacağından uzun süreli ilişkiler önemli sınavlardan geçebilir.

İş ve çalışma, günlük hayat düzeni ve sağlık konularında kendimizi daha iyi şartlara kavuşturmak için adımlar atabiliriz.Çalışma hayatımızda ise emeğimizi akıttığımız işlerde başarı elde etmek için şansımız olacak çünkü bu Yeni Ay iş ve çalışma disiplinini sembolize eden Satürn ile olumlu açı içinde yer alıyor.

Sonuç olarak bu yeniay hayatınızda temizlik yapmak istediğiniz konularda sizleri düşüncelere sevk edip, adım atmanızı destekleyici etkileri bulunmaktadır.

Temizlenme vakti, yeni gelene yer açın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi