KADERİN DEĞİŞECEĞİ SONBAHAR

           KADERİN DEĞİŞECEĞİ SONBAHAR

2020 yılı uzun vadeli planlar  yapıp ona göre hareket edenler için beklide bu güne kadar arayıp  bulamadıkları bir yıl olabilir. 2020 bireysel anlamda birçok kişinin uyanmasına neden oldu. Bu yıl birçoğumuzun kaderinin yazıldığı yıl diyebiliriz. Pandemi sürecinde iç dünyalarınıza dönüp, ne istediğinizi gözden geçirdiğiniz dönemler olabilir. Herkesin kendi yaşamına göre sınavları devam ediyor ve edecektir. Şikâyet etmeden almanız gereken dersi alırsanız bu süreci daha yumuşak bir şekilde elemine edebilirsiniz.“Öyle kolay mı o iş?” dediğinizi duyar gibiyim. Güneş hazır Terazi burcuna geçmişken,nezaket ve sevgi bir parça işinizi kolaylaştırabilir diye umuyorum.

Bu sonbahar kaderin değişmesi ve ektiklerinizi biçeceğiniz bir dönem olacağından aslında çok önemli bir zaman.

2020 yılında tarihte az rastlanan çok önemli döngüler bulunuyor, aldığımız kararlar ve davranışlara göre 12 yıllık hatta 37-38 yıllık döngüleri başlatma enerjilerini barındırmaktadır..

Bu yıl aslında en önemli konularımızdan birisi öz değer. Kendimize verilen değerleri gözden geçirerek bazılarınız bulunduğu ortamı terk etme hazırlığında olabilir.

Satürn-Plüton kavuşumu ve Mars retrosu ile birlikte kendi bedeni üzerinde otorite kurup ne istediğini bilen ona göre davranan, öfkesine ve arzularına gem vuran kişiler nihai mutluğu elde edebilirler.2021  yılında iyi ki 2020 de o olayları yaşamışım ve bitmiş diyebilirsiniz. Bu son sınavlar neticesinde ödüllerinizi alabilirsiniz.

Kendine değer vermeyen ve tam olarak ne istediğini bilmeyenler ve iradesini koyamayanlar ise 2021 yılında ise hayatlarına kaldıkları yerden devam edecekler Özelikle Koç,Yengeç,Terazi,Oğlak,Akrep yükselen ve ay burcunda bu yerleşimleri olanlar hayatlarında tufan yaşayarak,yeni başlangıçlara adımlar atabilirler.Yeni çağlar her zaman tufan ile başlamıştır.Bu burçlar bitişler yaşayabilirler.

Gökyüzündeki gezegenlerin kişisel  haritalarımız üzerinde ki enerjilerini,iyi kullanan bireylerden  olmanız dileğiyle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi