ÇIKIŞTAKİ SON DÜZLÜK SATÜRN RETROSU

        ÇIKIŞTAKİ SON DÜZLÜK SATÜRN RETROSU

     Söz konusu Satürn olunca astrolojide bu çıkıştaki son düzlük demektir. Satürn ortalama 2-2,5 yılda bir burç değiştirir. Satürn döngüleri bizi en çok olgunlaştıran, dönüştüren dönemlerdir. Bir nevi sınavdan geçirir, zaman zaman niyetlerimizi  sorgulatır. Bulunduğu burcun konularına göre sorumluluklarımızı almamızı ister.

     Sorumluluğunuzu çaba gösterip almışsanız ne ala. Çünkü size mükafatını da verir.Bu dönemde canınız acır ancak tecrübe kazanırsınız. Ve tecrübe paranın satın alamayacağı şeylerden biridir.   

    Şu an geçici bir süreliğine Kova burcunda bulunuyor. Bize Eylül 2020-2023 yılları arasında hangi konuların gündemimizde olabileceğinin fragmanını yaşatıyor. 

  Satürn retrosu başladı. Satürn, retrosunu iki farklı burçta (Oğlak ve Kova) tamamlayacaktır. 2 Temmuz’a kadar Kova burcunda.Retro olduğu dönemde bireysel olarak iş yapma şeklimizi tekrar değerlendirebiliriz.

   2 Temmuz’da Satürn Oğlak burcuna tekrar geçerek hayatlarımızla ilgili kararlar almak için  son bir süreç başlatacaktır. Satürn Oğlak burcuna 2017 Aralık ayında geçmişti ve 21 Mart 2020 aralığına kadar bu burçtaydı.Hepimizi faklı farklı sınavlardan geçirdi,iş,ilişkiler,sağlık maddiyat vs... Geçtiğiniz iki buçuk yılın muhasebesini yapmanız için,sizi hangi konularda sınadı ise 2 Temmuz -29 Eylül tarihlerinde de gördüğünüz ve duyduğunuz her şeyin tekrar üstünden geçmenizi sağlayabilir. 

  Satürn gibi ağır ilerleyen gezegenler genellikle bir burçtan çıkmadan önce ya da çıktıktan sonraki altı aylık süre içinde hayatımızda kalıcı ödüller bırakarak döngüyü kapatırlar. Şimdi son tekrar zamanı…

   Kişisel hayatlarımızdaki konular ve zorluklar her birimizde farklı olabilir. Ancak şu anda dünyadaki mevcut duruma bakıldığında Satürn; doyumsuz,elindekilerin kıymetini bilmeyen, maddeselleşen insanlığa birlik olmaları gerektiğini, hiçbir canlıyı hor görmemesi gerektiğini öğretiyor. Makamı, parası, cinsiyeti her ne olursa olsun virüsteki risklerinin eşit olduğunu bizleri kısıtlayarak, zorlayarak ve olması gerekeni dönüştürerek yapmaya çalışıyor.  

  Bu dönemde yaşayacağınız her deneyim sizlerde büyük kırımlar yaratabilir. Bunlar sizi güçsüz düşürmesin. Eğer bu dönüşümlerden sorumluluklarınızı alarak çıkanlardan biri iseniz ruhunuzu rahatlatabilirsiniz, tedirgin olmanıza gerek yok.  Hayatınızda şu anda olan olaylar arka planda sizlerin iyiliği için oluyordur, sadece mevcut durumunuz içinde bunu anlamayabilirsiniz.

   Siz sadece sorumluluğunuzu alın ve ödüllerini bekleyin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi