NEFES  ALDIRACAK JÜPİTER RETROSU

  NEFES  ALDIRACAK JÜPİTER RETROSU

     Jüpiter gezegenin özelliği, olayları büyütüp genişletmesidir. Kişisel haritalarımızda ise bolluk bereketi gösterdiği gibi, ilahi yardımI da gösterir.

    15 Mayıs itibarıyla Jüpiter retroya girdi ve 15 eylüle kadar Oğlak burcunda . Jüpiter oğlak burcunda olunca  kendimizi daha fazla düşünmeye meyilli oluruz. Kendi içimize daha fazla dönüp bakacağız yani bir üçüncü göz gibi kendimizi gözlemleyeceğiz. Ayrıca harcamalarımıza da bakıp  tasarruf etmek isteyebiliriz

    Jüpiter retrosunu olumlu hissedeceğiz, tek başına düşünmemiz gereken bir retro. Şu an gökyüzünde Satürn, Plüton ve Venüs retro konumunda ve onların etkilerinin bir nebze de olsa daha aza inmesini sağlayacaktır.

    Jüpiter retrosunda kendimizi geliştirmek faydalı olacaktır. Yeni eğitimler alabiliriz,bir nevi içsel yolculuk yapabiliriz.Duygusal anlamda eksik hissettiğiniz duyguları Jüpiter oğlak burcunda olunca etkisini  daha fazla hissedebilirisiniz. Bunları tamamlamak ve adım atmak için de mantıksal planlar yapabilirsiniz. Planlarınıza ulaşmak adına çok fazla çalışabilirsiniz. Bu değişim sürecinde kafanızda bazı sorularla karşılaşabilirsiniz. Elinizdeki imkanları nasıl ve kime kullandığınızı düşünebilirsiniz. Jüpiter bu sorulara bulduğunuz cevaplarla yolunuza devam etmenizi sağlayacaktır. Hayatımızda eksiklikleri tamamlarken diğer taraftan da fazlalık gördüklerimizi çıkarmayı ihmal etmeyeceğiz.

        Jüpiter her yıl burç değiştirir. Bu yıl oğlak burcunda retro hareketindeyken bazı alışkanlıklarımızı bırakmamızı sağlayacaktır. Zihnimizdeki düşüncelerimizden arınmamıza fayda sağlayacaktır. Jüpiter’in ilahi yardımı retroda olduğundan bu yardımın etkisi azaltacaktır. Jüpiter oğlak retro döngüsünde kalbimizin ne istediğini dinleyip mantığımıza uyan şekilde hareket etmemizi sağlayacaktır.   

   Kişisel haritalarında Jüpiter’i retroda olanlara bu dönem çok iyi gelecektir. Yarım kalmış işleri tamamlanır. Jüpiter’i Balık ve Yengeç burcunda olanlar her zaman ilahi yardımı daha fazla hissedip  ona daha fazla inanırlar.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi