İLİŞKİ YENİ AYI TERAZİ

                                İLİŞKİ YENİ AYI  TERAZİ

Astroloji, gezegenler aracılığı ile gelecek olaylar hakkında genel değerlendirme imkânı verir. Tıpkı hava durumu gibi…

Terazi burcunda yeni ay meydana geliyor. Terazi olduğu için ilişki ve ortaklıkların masaya yattığı bir süreç olacak. Yeni aylar aslında yeni başlangıçlar için her zaman en iyi fırsatlardır. Bu yeniay yıl bitmeden zorlu gördüğümüz her ne ise onları haletmek için çabalarken kendimizi bulabiliriz. Terazi yeni ayının başlangıçları bu yıla imza atacak görünümde.

Bu yeni ay, zor etkileri vurguluyor. Bu zorlayıcı etkilere bir de Merkür retrosu eklenince aksilikler ve karmaşalar da iç içe geçiyor. İyileştirme ve problemlere çare bulma adına bağlar kurmak isteyeceğiz. Bu bağları kurarken bazı belirsizlikler ve öngörmediğimiz baskılar bu sürece eklenince ortaklık ve ilişkiler zarar görebilir.

Gökyüzünde yeni ay olduğu zamanda diğer göksel olaylarla birlikte önümüze yepyeni fırsatlar çıkabilir. Bu çıkan fırsatları değerlendirmek isterken kafa karışıklığımız artacaktır. Bu yeni ay içerisinde aslında anlaşmaya varmak çok zorlaşacak. Merkür ve Mars retro. Bir tarafımızı ben derken diğer tarafımız biz diyebilir. İlişkilerimizde artık duygusal karmaşadan kurtulup somutluk görmek isteyebiliriz.

Kendi yolumuzun her ne olursa olsun zahmetli bile olsa gitmek arzusu ile içimizi kemiren duygularımızı artık bastırmak istemeyebiliriz.

 Ne yaptığımızı anlamayı çalışan, bizi izleyen yakınlarımıza dahi farkında olmadan fevri davranışlarda bulunup noktaları bile koyabiliriz. 2020 yılının öğrettikleri beynimize, hayatımıza mıh gibi kazınıyor. Birçoğumuzun hayatında ciddi ve keskin dönüşümleri başlatmak adına düğmelere basmış gibi başladı. Köklü değişiklikler yenilikler ekledi ve yıl bitmeden de eklemeye devam edecek. Hiçbir şey eskisi gibi olmadığı gibi biz de eski biz olmayabiliriz. Küçük adımlar büyük değişimler getirebilir.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi