YA HEP YA HİÇ

YA HEP YA HİÇ

      Akrep burcunun ana teması ölüm ve küllerinden yeniden doğmaktır. En uçlarda olan ve anlaşılması en zor olanlardır. Akrep zamanında doğa uykuya çekilir. Baharda yeniden doğmak için canlılar gözlerden uzaklarda olur. İnsanlar da aslında diğer canlılar gibi baharda yeniden doğmak için akrep zamanında kendi iç dünyalarına çekilirler.

Gökyüzünde bulunan göksel konumlar itibarıyla Güneş’in Akrep burcuna girmesi ile eşine az rastlanan zamanlardan birine denk gelmektedir. Bu yılki Akrep burcu geçişi yaşanırken retrolar ve oğlak dizilimin olması özellikle ilişiklerde tutkuyu etkileyecek gibi duruyor.

Ya hep ya hiç diyerek hareket edeceğiniz günlerden geçeceğiz.

Arzuladığımız ve gerçekleştirmek istediğimiz her ne varsa bu süre zamanında gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğiz. Akrebin küllerinden yeniden doğan vurgusunu hissederek yeni adımlar atmak adına önce kendi içimize döneceğiz ve ilerleyen günlerde aldığımız kararları uygulayacağız.

Dilimizin sivri olacağı bir dönem; iç duygularımızı dinleyip, fark edip hareket etmek isteyeceğiz. Yaşayacağınız tüm duyguları en yoğun şekilde yaşayabilirsiniz. Mevcut duygu durumunuzdan dolayı bazılarınıza çok kolay gelen durumlar, bazılarınıza çok zor gelebilir.

Akrep burcuna geçişiyle ani kararlar, beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır konuşulmayan konular konuşulabilir, küs olduğunuz kişilerle barışabilirsiniz.

    

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi