VENÜS BAŞAK KİME HİZMET EDİYORUM

VENÜS BAŞAK KİME HİZMET EDİYORUM

Venüs 2 Ekim tarihinde bu burca geçti ve 28 Ekim tarihine kadar bu burçta kalacak.

Hayatımıza dair önemli soruları sorduracak bizlere içimizde yarım kalmış duyguları sorgulatabilir. Ben neye,kime hizmet ediyorum? Aslında kendi içimize dönüp,daha titizlenerek çözümlemeler bulmaya çalışacağız.Duygusal anlamda çok detaylara indiğimiz için iç dünyamıza çok fazla kapanabiliriz.

  Hayatınızda sağlam karalar almak için ince ince planlar yapabilirsiniz hatta size fayda sağlamayan her şeyin gitmesini bile isteyebilirisiniz.

Gökyüzünde güneşin Terazi burcunda olması ile ağırlıklı olarak gündem konularımız ikili ilişkilerimiz.

Venüs’ün başak burcundaki seyri ile ilişkilerimizde dış görünüşten daha çok iç güzelliğin de önemli olduğunu bizlere düşündürebilir.Bu süreçte ilişkilerimizde daha temkinli, gerçekçi ve abartılı duygusal çıkışlardan biraz uzak olacağız. Venüs Başak burcunda çok güçlü olmadığı bir pozisyondadır, bu yüzden ilişkilerde sevginin akışı,ifadesi veya kabul etmesi biraz zorlaşabilir.

Bu dönemde, ilişkileri çok daha iyi bir noktaya taşımak için,sıkça eleştirebilir, sorun arayabilir, kusurları gidermek için kolları sıvayabiliriz.Asıl dikkat edilmesi gereken nokta, kendinizi değersiz hissettirecek kadar aşırı, gereksiz eleştiri yapmamak. Örneğin; Ben şöyle şöyle olduğum için zaten o bana bakmaz, benim şuyum eksik o yüzden benle ilgilenmez demeyin lütfen.

Duygularınızı bırakıp,mantıkla hareket etmek isteyebilirsiniz.Zihninizin hiç susmayacağı bir süreç,sürekli plan program içinde olabiliriz.Ertelediğiniz yarım kalmış işlerinize yönelip,bitirmek isteyebilirsiniz.Bu bir diyet de olabilir,spor da ya da evdeki kullanılmayan eşyaları bırakmak da...

Bir yanımız aşırı istekli olurken bir yanımızın da isteksizliği her halinden belli olacak.Hayatınızın düzenini kurmak ilk amacınız olabileceği için buna göre adımlar atmak isteyebilirisiniz. Bunu yapmadan önce sorun kendinize, ben ne üretiyorum? Yaşama ya da kimlerin yaşamına hizmet ediyorum?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Evrim SEDA Arşivi