Belde ERGUZEL ADAMCIL

Belde ERGUZEL ADAMCIL

Erkekler Bu Kış Nasıl Giyinecekler ?

Herkese Merhaba ,

Görevimiz sadece bayanlara değil erkeklere de aynı şekilde yardımcı ve destek olmak.  O yüzden erkekler için bu kış biraz daha stil olmak isteyenler adına birkaç tüyo vereceğim.

Öncelikle kat kat giyinmekten bahsedelim. Bu moda terimleri dilinde ‘’layering’’ demek. Böyle bir terim duyarsanız kat kat giyinmek olarak düşünebilirsiniz. Bunu uygularken renklerin uyumuna biraz daha fazla özen göstermek gerekiyor. Eğer iş adamıysanız aşağıdaki görselde ikinci ve üçüncü fotoğrafı örnek alabiliriniz. Yani takım elbisenizin içine gömlekten sonra takımın rengine uygun bir triko yelek ya da hırka , sonra ceketiniz ve en sonda da kabanınız olacak. Daha spor bir tarzınız varsa kotunuzun üzerine mesela ince V yaka bir kazak , üzerine kot bir gömlek olabilir önü açık şekilde , sonrasında belki bir ceket ve en son olarak da kabanınız.

layering giyim erkek ile ilgili görsel sonuculayering giyim erkek ile ilgili görsel sonucu

Shearling Montlar; Yani içi tüylü dışı deri yada süet ceket montlar. Kesinlikle her tarz için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Takım elbise ile rahatlıkla giyebileceğiniz , çok spor ve şık bir mont. Daha lise veya üniversite öğrencisi iseniz bu şekilde alternatif olacak içi kürklü kot mont temin edebilirsiniz. Biraz daha yaşınıza uygun olacaktır.

shearling jacket for man ile ilgili görsel sonucushearling jacket for man ile ilgili görsel sonucushearling jacket for man ile ilgili görsel sonucu

Kahverengi bu sene resmen yeni siyah! Toprak tonları ile yapılan kombinler , tarçın rengi kazaklar –ki özellikle lacivert ve sütlü kahve ile kombinlendiğinde harika olacaktır , haki ceketler , bej pantolonlar ve daha fazlası…

Ä°lgili resimÄ°lgili resim

Toparlamak adına ufak detaylardan bahsedecek olursak şayet ,  giyebiliyorsanız kırmızı ve tonları bu kışın renkleri arasında yer alıyor. Ekose akımı aynen devam , özellikle pantolonlarda ve kabanlarda. Kilonuz müsaitse oversize yani büyük beden çok bol sweat ve montlar , özensiz giyinmek trendinin en önemli parçaları.

Keyifli okumalar J

                                                                                                                                             Instagram : @belde_erguzel

                                                                                                                                  E-mail: belde.erguzel@gmail.com

Fotoğraf Kaynakları: Google , pinterest , instagram , vogue

Önceki ve Sonraki Yazılar
Belde ERGUZEL ADAMCIL Arşivi